X
 16.05.2018 Култура

Нови филмови кои можете да ги гледате во Синеплекс

Дедпул 2

 По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сетило за вкус. Во обид да си го поврати животот, како и флукс кондензаторот, Вејд мора да се бори со нинџи, јакузата, и чопор сексуално агресивни кучиња, патувајќи по светот откривајќи го значењето на семејството, пријателството и вкусот – наоѓајќи нов вкус за авантура и заслужено ја добива чашата за кафе со напис: Најдобриот Љубовник на Светот.Неделна програма 17.5. – 23.5.2018

Дедпул 2 | 2Д
Секој ден:
15:30, 16:30, 17:45, 18:45, 20:00, 21:00, 22:15
Викенд:
12:00, 13:00, 14:15, 15:30, 16:30, 17:45, 18:45, 20:00, 21:00, 22:15

Одмаздници: Војна на бесконечноста 2Д
Секој ден: 15:40, 18:30, 21:15

Одмаздници: Војна на бесконечноста 3Д
Секој ден: 16:45, 19:30, 20:30, 22:30
Викенд: 13:40, 16:45, 19:30, 20:30, 22:30

Мраз 2Д
Секој ден: 17:15, 19:15, 21:30
Викенд: 15:00, 17:15, 19:15, 21:30

Исцелител 2Д
Секој ден: 19:40

Надвор од границите на реалноста 2Д
Секој ден: 18:30

Подивување тотален хаос 3Д
Секој ден: 22:45

Последна желба 2Д
Секој ден: 21:45

Тивко Место 2Д
Секој ден: 20:15, 22:00

Такси 5 2Д
Секој ден: 20:45

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Шерлок Гномс 3Д
Секој ден: 17:00, 19:00
Викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:00, 19:00

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза Дигитал 2Д СИНХРOНИЗИРАН
Секој ден: 16:00, 18:00
Викенд: 12:20, 14:00, 16:00, 18:00

Неверојатната приказна за џиновската круша 2Д СИНХ.
Секој ден: 15:50, 17:30
Викенд: 11:00, 12:40, 15:50, 17:30

Украдената принцеза Дигитал 2Д
Секој ден: 16:20, 18:15
Викенд: 11:40, 14:40, 16:20, 18:15

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура