Македонија во светските медиуми: Како функционираат лажните вести и како интернетот може да ги спречи?

Wired.com со своја анализа за лажните вести за Трамп кои беа продуцирани од Македонија и последиците од нив. 

 
Објавено на 15.02.2017
 
fakulteti.mk©2011 - 2017