Бизарни имиња и презимиња кои му пркосат на здравиот разум

Како што можете да видите од фотографиите во продолжение, здравиот разум не секогаш преовладува меѓу некои луѓе, па така, голем дел од нив се одлучиле за навистина бизарни имиња за нивните деца.

име

 
Објавено на 16.02.2017
 
fakulteti.mk©2011 - 2017