Градовите низ светот во сосема поинакво издание

Шетањето низ градови и фотографирањето на местата кои ги нудат не ви даваат можност да ја погледнете целата слика - погледот од земјата не дозволува целосно да ги доживееме архитектонските споменици.

grad

Токму затоа рускиот тим на фотографи „AirPano“, се издигнува на небото за да ви ги покаже различните места на нашата планета од една друга перспектива.

 
Објавено на 16.02.2017
 
fakulteti.mk©2011 - 2017