X
 23.03.2017 Образование

Ова се најдобрите студенти на ФИНКИ од прва, втора и трета година

На 30-ти март 2017 година, ФИНКИ ќе одржи свечено доделување на дипломи на сите дипломирани и магистрирани студенти од 2016-та година, како и награди и пофалници за студентите кои во учебната 2015/16 година ја завршиле со успех 9.5 и над 9.5.


Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование