X
 28.04.2017 Живот

Каде би отпатувале со камперско возило VW California Beach?

Нашите краишта се полни со возбуда и убавина. Кампување во бујната букова шума покрај Колешинските водопади, каде се слуша жуборкање на реката и црцорење на птици и штурци, е авантура за раскажување. Според мештаните на село Колешино, сѐ повеќе туристи доаѓаат да ја почувствуваат смирувачката енергија на водопадите.За збогатено искуство, за кампување под ѕвездите и за активно истражување на македонските рајски убавини, СКОПСКО доделува камперското возило VW California Beach во својата голема наградна игра СКОПСКО – За Нас!А за да имате можност да патувате со камперското возило VW California Beach , потребно е да го испратите кодот кој се наоѓа под капачето на вашето Скопско, Скопско Смут и Скопско Радлер од 0.33 л и 0.5 л во стаклена амбалажа, на телефонскиот број 14 33 7, а цената на една СМС порака е 5,9 денари со ДДВ.

Право на учество имаат сите полнолетни конзументи/потрошувачи. http://skopskozanas.mk/
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот