X
 01.09.2017 Образование

Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови во РМ за 2017/2018 година за студентите од повисоките години

Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување во РМ за студиската 2017/2018 година за студентите од втора и повисоките години.

 

Студентски домови во Скопје:

Примени во ДСД „Скопје"

Примени во СД Пелагонија

Примени во СД Сениќ

 

Студентски домови на:

СД Никола Карев - Охрид

СД Орде Чопела - Прилеп

СД Кочо Рацин - БитолаСтуденски домови во Штип:

СД Браќа Миладиновци - Штип

СД Хиљадников - Штип

СД Оаза - Штип

СД Логос - Штип

 

ПРАВНА ПОУКА: Приговор по резултатите се доставува до архивата на Министерството за образование и наука, ул.Св.Кирил и Методиј бр.54, Скопје во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование