X
 12.09.2017 Конкурси

Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови во РМ за 2017/2018 година за студентите од I година

Резултати од конкурсот за прием на студенти во државните студентски домови во РМ за 2017/2018 година за студентите од I година

Студентски домови во Скопје:
Примени во ДСД „Скопје"
Примени во СД Пелагонија
Примени во СД Сениќ

Студентски домови на:
СД Никола Карев - Охрид
СД Орде Чопела - Прилеп
СД Кочо Рацин - Битола

Студенски домови во Штип:
СД Браќа Миладиновци - Штип
СД Хиљадников - Штип
СД Оаза - Штип
СД Логос - Штип

ПРАВНА ПОУКА: Приговор по резултатите се доставува до архивата на Министерството за образование и наука, ул.Св.Кирил и Методиј бр.54, Скопје во рок од 5 дена од денот на објавувањето на резултатите.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Конкурси