X
 18.10.2017 Кариера

Може да почнете кариера во кодирање без диплома - еве како!

кариера
Фото: Pixabay

Заглавени сте во работа што не ја сакате? Не го сакате вашиот шеф? Постои лесно решение за сето ова: научете како да кодирате.

Од 2015 година постојат над 7 милиони работни места кои бараат работникот да поседува вештини за кодирање. Од софтверско инженерство до веб-развивање и ИТ-администрација, ИТ-компаниите во сите индустрии бараат технички експерти за изградба на производи, одржување системи и решавање проблеми.

Во продолжение се дадени две одлични опции за да почнете и да станете веб-девелопер.

Кодирањето е небулозен термин и опфаќа огромен спектар на алатки, технологии и јазици што можат да се користат во речиси бесконечен капацитет. Овој пакет ви нуди поглед во овој комплексен и фасцинантен свет.

Ова е само почеток бидејќи ќе добиете практично искуство преку создавање сопствена социјална мрежа од нула и учење на управување со алатки како „Python“.

Доколку сакате да го земете курсот, тој е достапен за 49 долари ТУКА.

Целосен пакет плус бонус

Овој курс ви нуди сè како и претходниот, меѓутоа, додадени се дополнителни 16,5 часа содржина во облик на два курса кои ги опфаќаат програмите „Flux“ и „ReactJS“ како и вовед за користење на „Git“. Овој пакет ќе ви даде посеопфатно образование кое ќе ве запознае со професионалните алатки што ќе ги користите секој ден.

Курсот е достапен за 54 долари ТУКА.
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Кариера