X
 22.10.2017 Кариера

Инвестирањето во криптовалути ќе ве збогати - еве како!

коин
Фото: Pixabay

Можеби мислите дека е предоцна да инвестирате во криптовалути како биткоин, меѓутоа, сега е вистинскиот момент.

Криптовалутите неодамна станаа доста популарни, меѓутоа, само мал дел од луѓето (0,1 отсто) успеале да направат пари од нив. Овие луѓе знаат како да управуваат со нив и знаат дека високо-ризичното инвестирање има огромен потенцијал. Освен тоа, не треба да се грижите за високите камати што ги поставуваат банките.

Дали сакате да станете дел од 0,1 отсто од луѓето што знаат како да направат пари со криптовалутите? Овој курс за инвестирање во криптовалутите може да ви помогне. Ќе научите различни стратегии на купување за придобивки краткорочно и долгорочно - и стратегии за заштеда на парите што ги правите.

Курсот ви дава и пристап до приватна заедница на инвеститори, така што ќе можете да научите од нив, ќе ви бидат одговорени прашањата и ќе имате ажурирања на пазарот.

Пријавете се ТУКА

Останати курсеви кои ви нудат заработувачка и напредување во кариерата:

Земајте висока плата! Тренинг за кодирање и пристап до над 3.000 курсеви

Со оваа професија може да заработите и до 120.000 долари годишно. Пријавете се на курсот!

За 790 денари може да научите да правите „iOS“ апликации

Може да почнете кариера во кодирање без диплома - еве како!

Заработувајте до 1,000 долари месечно од дома

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Кариера