X
 10.11.2017 Образование

МОН го објави конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти

Врз основа на член 49 став 1 од Законот за студентскиот стандард (“Службен весник на Република Македонија“ бр.15/13, 120/13, 41/14, 146/15, 30/16 и 178/16) и Правилникот за видот на студентските стипендии и начинот на доделување на студентските стипендии (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 169/13), Mинистерството за образование и наука распишува

КОНКУРСза доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонијаза студиската 2017/2018 година

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование