X
 17.09.2021 Забава

Тестирајте ја вашата способност за детали - најдете ја грешката на сликата

На сликата има совршена низа од квадрати во кои има прашалници. Меѓутоа, еден од квадратите се разликува од другите.

Дали може да го пронајдете за помалку од 10 секунди?Извор: DDL
Фото: Facebook
Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава