X
 18.05.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Да опишуваме предмети, животни и растенија

Вежба со која се развива изразувањето, наменета за првачиња, подготви Златица Апостолов, едукатор во „Бибиверзум“.

Преземете ја на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование