X
 20.05.2020 Курсеви

Бесплатни онлајн-курсеви од „Мајкрософт“

Бесплатните онлајн-курсеви на „Мајкрософт“ се дизајнирани да ве обезбедат со најважните вештини за да бидете успешни во технолошкиот свет. Курсевите ги предаваат мајкрософт-експерти, и ќе ви помогнат во различни технологии како клауд-услуг, мобилен развој и науки за податоци.

ТУКА можете да аплицирате за курсевите.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви