X
 21.05.2018 Образование

Дали децата треба да знаат да читаат пред да тргнат на училиште?

Родителите често ги споредуваат сопствените деца со другарчињата од градинка, од маало, па дури се јавува и загриженост зошто нивното дете не знае да чита, а ќе тргне во училиште

Дали првачињата треба да знаат да читаат, да бројат или можеби само да ги препознаваат буквите?

Прочитајте ја информацијата во целост на Деца.мк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование