X
 22.03.2019 Живот

Одеднаш учи две одделенија, пее, глуми, пишува поезија. Запознајте ја Марија Јанчевска

Марија прави многу работи – пее, глуми, пишува поезија, а годинава, поради нејзините квалитети, со одлука на училишното раководство на „Димо Хаџи Димов“ во Влае, осмо и деветто одделение ги учи во една година.

Прочитајте повеќе на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот