X
 23.12.2020 Живот

Видео за 2020 година од кое ќе се наежите

Како годинава да не беше преполна со емоции, па некој решил да нè наежи уште еднаш.

Во едно видео се собрани сите поголеми настани од годината која долго ќе ја паметиме, лошата 2020.

Празни улици, музички перформанси на балкони, смрт на наши идоли, експлозии, катастрофи... што сè не видовме.

Како што и пишува во самата објава, ова е едно импресивно видео кое ќе ви го одземе здивот.

Погледнете.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот