X
 25.03.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Ајде да кодираме

Вежба за ученици од 4. одделение од предметот работа со компјутер, подготвена од Владанка Димитрова-Урошева, едукатор во „Бибиверзум“.

Вежбата преземете ја на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование