X
 25.05.2021 Живот

Какво детство имала актерката Слаѓана Вујошевиќ, нашата Биби

Имам дадено многу тројки на маалските кошеви и многу пати го имам оставено гласот на натпреварите на МЗТ со Работнички. Ги знаев сите мачиња и кучиња, патчиња и камчиња на кејот на Вардар. Летата ми минува во кампот на езерото Треска, каде што заедно растевме со другари и другарки од различни етнички припадности, на тревите, полјаните, во реката на камењата и мовчињата, на езерото и скокалниците, во флиперницата, се присетува Слаѓана.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот