X
 26.01.2023 Стипендии

Стипендии за последипломски студии во Франција

Францускиот универзитет „Сорбон Пари Нор“ доделува стипендии за странски студенти кои сакаат да следат последипломски студии на универзитетот.

Се доделуваат стипендии во областа на математиката, компјутерските науки, инженерството и технолошките иновации. Висината на стипендиите се разликува во зависност од видот на студии.

Пријавувањето трае до 15 мај. Повеќе информации можете да најдете овде.
Активен до:    15.05.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии