X
 27.07.2018 Образование

Совети од Лидија Василевска, дефектолог: Што да знае детето пред да почне да пишува букви

Многу е важно да се поттикне детето самостојно да научи да црта наједноставни цртежи во неговата боенка или сликовница

Како и на која возраст децата ќе научат да пишуваат е многу важно прашање што ги мачи младите мајки со оглед на тоа што пишувањето претставува основа за добар успех и висока мотивација во училиште

Советите од дефектологот Лидија Василевска прочитајте ги на овој линк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование