X
 28.04.2018 Култура

Деца.мк: Играчка или подарок во плик за роденден? - Забораваме дека највредна е детската радост

Детето, ако не го научиш, не ги вреднува ниту случувањата ниту подароците според тоа колку чинат, а гостите се канат за заедно да се радуваме

Покана за прв детски роденден на која родителите нагласиле подарокот да биде во плик направи бура по групите на социјалните мрежи. Додека едни ги оправдуваат родителите дека сакаат да бидат практични, други жестоко ги осудуваат дека се бесчувствителни во услови кога многумина едвај крпат крај со крај во месецот, трети коментираат дека по свадбите со вакви покани сега на ред се родендените...

Прочитајте ја информацијата во целост на ОВОЈ ЛИНК


Фото: Колектиф Прес

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура