X
 30.08.2018 Издвојуваме

Водич за новите студенти


Стана студент. Почна да живееш во нов град, за тебе сосема непознат. Во градот каде што ќе живееш најмалку четири години треба да се снајдеш.
Како да најдеш соодветно сместување, цимери кои нема да ти газат по нерви, евтин ручек (а здрав оброк), превоз до факултет, добра библиотека, аптека ако во ниедно време качиш температура, каде да се јавиш ако те ограбат, ако се запали рерната или прокисне таванот...

Не грижи се. Студентите кои имаа летна пракса во редакцијата на Факултети.мк подготвија Водич со чија помош полесно ќе го пребродиш овој период.


Со среќа,

Тимот на Факултети.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Издвојуваме