X
 30.09.2020 Образование

Ден пред почетокот на учебната година: Недостигаат учебници за основно

Еден ден пред почетокот на учебната година родители реагираат дека комплетите не се целосни, многу учебници недостигаат, а голем дел се оштетени. Наставници испраќаат ПДФ-формати од учебниците по е-пошта за тие што е извесно дека нема да стигнат до учениците. Кој сака може да учи преку компјутер, кој сака може и да си ги испечати.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование