X
 31.08.2018 Живот

Ѓоко Танески: „Довербата и комуникацијата со децата се најважни од сѐ“

Децата го следат времето и така треба да биде. Нашето секојдневие е врзано со технологијата. Но, ние, родителите, сме тука за да ги насочиме, да ги заштитиме. Сепак, довербата и комуникацијата со децата се најважни од сè, вели нашиот познат пејач Ѓоко Танески.

Деца.мк во соработка со Kaspersky ви ги пренесува искуствата на нашите познати личности и начинот како тие се справуваат и соочуваат со безбедноста на нивните деца на интернет.

Приказната за семејството Танески прочитајте ја на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот