Игри Страница: 1 од 3

„Google Maps“ овозможува да играте „Pac Man“ на вистински улици

„Google Maps“ овозможува да играте „Pac Man“ на вистински улици

На денот на шегата Гугл лансира верзија на “Google Maps” што им овозможува на корисниците да ја играат играта “Ms Pac-Man” на вистински улици.

повеќе »
Пристигна продолжението на Супер Марио

Пристигна продолжението на Супер Марио

„Super Mario Run“ е достапна за корисниците на iPhone и iPad.

повеќе »
Како да заработите пари од креирање игри за мобилни телефони

Како да заработите пари од креирање игри за мобилни телефони

Претприемач објаснува како успеал да створи богатство од креирање игри за мобилни телефони.

повеќе »
Најдобрите апокалиптични видео игри

Најдобрите апокалиптични видео игри

Листа на видео игри со апокалиптични сценарија.

повеќе »
Дали можете да ги најдете сите животни во оваа досетлива загатка?

Дали можете да ги најдете сите животни во оваа досетлива загатка?

Сликата, која беше споделена од „Facebook“ страната „tHappens“, предизвика несогласување на интернет за тоа колку многу животни се вклучени.

повеќе »
Изберете симбол и прочитајте ја пораката за вашата иднина

Изберете симбол и прочитајте ја пораката за вашата иднина

Понекогаш се наоѓаме во ситуации кога би сакале да добиеме барем некаков знак каква одлука да донесеме или во која насока да се движиме. Овој тест открива каква порака носи вашата иднина, а сé што треба да направите е да изберете симбол од сликата.

повеќе »
Тест: Погоди ги сите хемиски елементи

Тест: Погоди ги сите хемиски елементи

Дали ги знаете хемиските елементи во периодниот систем?

повеќе »
Најдобрите бесплатни игри за "iOS"

Најдобрите бесплатни игри за "iOS"

Британскиот „Mirror“ ги ископа најдобрите апликации во онлајн-продавницата на „Apple“. Најдобриот дел во врска со ова е тоа што сите се бесплатни за преземање.

повеќе »
Колку добро ги познавате главните градови во Европа?

Колку добро ги познавате главните градови во Европа?

Погодете ја локацијата на главните градови во Европа.

повеќе »
Тест за очи

Тест за очи

Правила на игра: Пола метар одалечени од екранот и едното око затворено

повеќе »
Најпопуларната игра од минатиот век

Најпопуларната игра од минатиот век

До кое ниво успеавте стигнавте?

повеќе »
Најтешката игра 2

Најтешката игра 2

Помогнете и на медузата да ги собере сите ѕвезди и да ги помине сите препреки до излезот.

повеќе »
Игра: Крстозбор

Игра: Крстозбор

Ако сте љубител на енигматиката тогаш ова е вистинската игра за Вас!

повеќе »
Игра: Не лути се човече

Игра: Не лути се човече

Нема потреба да се пишува за правилата за оваа игра. Победник е тој кој прв ќе ги постави сите фигури на одредените места.

повеќе »
Игра: Assembler 4

Игра: Assembler 4

Заразна, едукативна и доста интересна игра која ќе ви одземе голем дел од вашето слободно време.

повеќе »
Игра: Меморија

Игра: Меморија

Проверете ја вашата визуелна меморија.

повеќе »
Игра: Бесилка

Игра: Бесилка

Интересна и забавна игра. Погодете го скриениот поим и спасете го кенгурот од бесилка.

повеќе »
Квиз: Кој сака да биде милионер? (американска верзија)

Квиз: Кој сака да биде милионер? (американска верзија)

Квизот содржи повеќе од 1500 прашања од сите области

повеќе »
Игра: Запалете ги светилките на елката

Игра: Запалете ги светилките на елката

Запалете ги светилките на Новогодишната елка со поврзување на сите светилки со електричното коло.

повеќе »
Математичка игра: Погоди го бројот

Математичка игра: Погоди го бројот

Комбинирајте ги 6-те дадени броеви со математичките операции (собирање, одземање, множење и делење) за да го добиете бараниот број или приближен број до бараниот.

повеќе »
← Претходна 123 Следна →