Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Квиз: Кој сака да биде милионер?

 
Проверете го Вашето знаење во повеќе области, пробајте да освоите 1 милион денари.


 
Објавено на 16.11.2011 во категорија Игри
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook