Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Нудите работа? Барате практиканти, волонтери?

 
Објавување на огласи за вработување.

 

ОСНОВЕН ПАКЕТ
 • Објавување на 1 (ЕДЕН) оглас за ВРАБОТУВАЊЕ
 • Рок на траење на огласот – максимум 7 дена
 • Споделување на огласот на нашите социјални канали (Facebook, LinkedIN и Twitter)

Цена – 2.000,00 денари + 18% ддв

 

СТАНДАРДЕН ПАКЕТ
 • Објавување на 1 (ЕДЕН) оглас за ВРАБОТУВАЊЕ
 • Рок на траење на огласот – максимум 7 дена
 • Поставување на огласот во делот на ПРЕПОРАЧАНИ ОГЛАСИ (огласот постојано стои на почетна страна)
 • Повеќекратно споделување на огласот на нашите социјални канали (Facebook, LinkedIN и Twitter)

Цена – 3.000,00 денари + 18% ддв

 

ПРЕМИУМ ПАКЕТ
 • Објавување на 1 (ЕДЕН) оглас за ВРАБОТУВАЊЕ
 • Рок на траење на огласот – максимум 15 дена
 • Поставување на огласот во делот на ПРЕПОРАЧАНИ ОГЛАСИ (огласот постојано стои на почетна страна)
 • Повеќекратно споделување на огласот на нашите социјални канали (Facebook, LinkedIN и Twitter)
 • Испраќање на огласот преку Newsletter до нашата база на регистрирани корисници (бројка од околу 12.000 корисници)

Цена – 5.000,00 денари + 18% ддв

 

За објавување на повеќе од еден оглас месечно следува дополнителен попуст. Пресметката може да ја направите со помош на:

 

Калкулатор за огласи за вработување

 

Повеќе информации на info@fakulteti.mk или на телефонскиот број 02 306 9609

 
Објавено на 10.06.2013 во категорија
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон