Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Што ве прави среќни?

 

Верувале или не, среќата не е во она што го имаш или што го имаш направено туку за тоа колку си благодарен и за двете. Не мислите така? Овие научници имаа сомнежи, меѓутоа за брзо време тие станаа неосновани.

 

 
Објавено на 08.10.2013 во категорија Наука
Подготвил: Тамара Мисирлиевски
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Наука