Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Што мисли Гугл за Македонија?

 
Why Macedonia is important...Ова го покажува опцијата autocomplete  Гугл кога се пребарува на прашањето Зошто Македонија е...
Рандал Олсон кој е студент на катедрата за компјутерски науки и инженерство на Универзитетот во Мичиген направи интересно истражување кое ги опфати сите држави во Европа. На истотот прашање има различни одговори, но останува прашањето, Зошто Македонија е важна?

 
Објавено на 27.01.2014 во категорија Технологија
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook