"Факултети" на окупација. Следете ја ситуацијата на Твитер

Подготвил: Драгана ПетрушевскаИ ние сме тука! Ќе сликаме, ќе разговараме, ќе поддржуваме! Најавени се активности за подоцна, а студентите доаѓаат со работи за спиење.


Следете не' на „Твитер“ со најнови информации.