Ману Чао: Студентски пленум, ви честитам!

Ману Чао: Студентски пленум, ви честитам!Ману Чао на својата официјална Фејсбук страница напиша статус посветен на Студентски пленум:

„Од Богота, Колумбија, до Македонија! Продолжете со добриот дух и никогаш не се откажувајте од својата борба! Максимално почитување!“, пишува музичарот.