Анкета: На кој факултет ќе се запишете?

Анкета: На кој факултет ќе се запишете?

Подготвил: Драгана Петрушевска

Сегашни и поранешни средношколци и матуранти на кои им претстои година полна тестови, испити и уписи, спроведуваме мало истражување токму за вас.


Би сакале да дознаеме зошто сакате да се запишете на факултет и кои се вашите планови во врска со факултетот на кој би сакале или не сакате, но планирате да се запишете. Анкетата е анонимна, па не грижете се за ништо и одговорете најискрено што можете.