Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Колку чини да се осигура домот: Промотивни понуди на Кроација!

 
Кроација Осигурување неживот нуди три пакети за осигурување на имотот, Основен, Стандарден и Премиум пакет, кои го штитат вашиот дом.

Цената на пакетите се движи од 1573 денари до 3956 денари, а вклучува голем избор на можни незгоди што можат да направат голема штета во домот и да го оптоварат вашиот буџет.

Повеќе информации на crosig.mk и на маил imot@crosig.mk

 
Објавено на 09.02.2016 во категорија Економија
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook