Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

Месец на КРОАЦИЈА: Утре сите во Веро-џамбо!

 


Месец април е месец на Кроација. Покрај роденденскиот попуст кој трае целиот месец, во сабота на 9 април ве покануваме во Веро-џамбо центарот да се дружиме со театарската претстава - "Ѕвезда", face paint (цртање на лице), и многу други изненадувања за нашите посетители.

Ве очекуваме од 11 часот во Веро-џамбо!
 
Објавено на 08.04.2016 во категорија Живот
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Живот