АНКЕТА: Дали треба да се поништат студентските избори на УКИМ?

АНКЕТА: Дали треба да се поништат студентските избори на УКИМ?

Студентите од најголемиот македонски Универзитет Св. Кирил и Методиј“ избраа нов студентски лидер, но во многу тензична атмосфера каква што не доликува на УКИМ. Обвинувања за нерегуларности, за крадење на гласачки кутии, протести, бојкот од страна на Студентскиот пленум и вмешување на полицијата. Факултети.мк прави онлајн анкета на која прашуваме: