Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2016
 

Стипендии за талентирани студенти

 
студенти


Универзитетот во Амстердам за применета наука цели кон привлекување на стоуденти од светот. Студентите чии матични земји не се членки на Европста унија може да аплицираат за стипендиите за таленти на Амстердам. Рокот за пријавување е до 31 декември.

За сите информации и услови прочитајте ОВДЕ.
date-icon Активен до: 31.12.2016
 
Објавено на 16.09.2016 во категорија Стипендии
Подготвил: Марта Димитров
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии