Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 07.01.2017
 

Стипендии за магистерски студии во Лондон

 
лондон


Стипендиите за магистерски студии се наменети за апликанти од земјите во развој. Кандидатите е потребно да имаат интерес во кривичниот законик и борбата со корупцијата. Стипендијата ги покрива трошоците за факултет, а може да финансира и дел од апликацијата и трошоците за виза. Рокот за пријавување е до 7 јануари 2017.

Повеќе информации прочитајте ОВДЕ.
date-icon Активен до: 07.01.2017
 
Објавено на 04.10.2016 во категорија Стипендии
Подготвил: Марта Димитров
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии