Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз истиот и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2017
 

Кина бара наставници по англиски јазик

 
наставник


Програмата за наставници по англиски јазик е направена од владата на Република поради недостиг на кадар во државата што течно го говори на англискиот јазик, а нуди можности за младите од Запад од 21 до 50 години.

Таа се спроведува и во државни и во приватни училишта и ги опфаќа сите возрасти. Работната недела има 25 до 30 часа, а сместувањето и храната е обезбедено. Месечниот паричен надомест е од околу 900 до 1900 евра, а наставата трае 10 месеци. Огласот е постојано отворен.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
date-icon Активен до: 31.12.2017
 
Објавено на 18.10.2016 во категорија Пракса
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook