Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 

EIFFEL стипендии за магистерски и докторски студии во Франција

 
еифел стипендии


Eiffel програмата за стипендии е формирана од Министерството за надворешни работи и интернационален развој на Франција и е за магистерски и докторски студии во три главни области: инженерски науки, економија и менаџмент, и право и политички науки. Повикот е отворен за интернационални кандидати, а крајниот рок за пријавување е до 6 јануари, 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 
Објавено на 16.11.2016 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии