Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 

Стипендии за студирање во Холандија за додипломски и постдипломски студии

 
стипендии-холандија


Министерството за образование, наука и култура на Холандија има отворен повик за интернационални студенти од земји кои не се членки на ЕУ. Стипендиите се за додипломски и постдипломски студии, почнувајќи од академската 2017-2018 година. Крајниот рок за пријавување е до 1 мај 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.
date-icon Активен до: 31.12.2099
 
Објавено на 27.11.2016 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии