Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 01.04.2017
 

Radbourd програма за стипендии

 
радборд универзитет


Radbourd програмата за стипендии е креирана за талентирани студенти од европските земји што не се членки на Унијата за магистерски студии на Radbourd University. Кандидатите може да аплицираат за студии од повеќе области, а крајниот рок за пријавување е 1 април, 2017 година.

Повеќе информации прочитајте ОВДЕ.
date-icon Активен до: 01.04.2017
 
Објавено на 05.12.2016 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии