Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 20.01.2017
 

Uppsala IKP стипендии за магистерски студии во Шведска

 
универзитет во шведска 


Uppsala University will award several scholarships for fee-paying students applying for Master’s programmes commencing in the autumn of 2017. One of these scholarship programs is the Uppsala IPK Scholarships. Scholarships will cover the cost of tuition but not living expenses. Deadline: 20.01.2017.

date-icon Активен до: 20.01.2017
 
Објавено на 05.12.2016 во категорија Стипендии
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии