Дизајнирате пакет и освојте практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага

Дизајнирате пакет и освојте практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага

1 

 

Краен рок: 24 март 2017 година

Отворен за: Млади дизајнери до 30-годишна возраст
Награда: Победниците ќе добијат 2.800 евра, а еден од победниците, исто така, ќе биде избран за три-неделно практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага

„Young Package“ натпреварот е отворен за натпреварот за меѓународен дизајн во пакување со тема: „Open & Play“. Организаторите се во потрага по пакување кое ќе ги заштити производите, но и ќе обезбеди незаборавно искуство за клиентите кои ќе го отпакуваат. Дизајнирајте пакет со кој би сакале да играте.

Уште од основањето во 1996 година, „Young Package“ натпреварот постигна меѓународен углед и карактеристична позиција помеѓу натпреварите за млади дизајнери. Секоја година, неколку стотици учесници од целиот свет испраќаат апликации.

Квалфикуваност


Конкурсот е отворен за млади дизајнери до 30 години кои можат да користат современи технологии, и да го спакуваат омилениот производ на интересен начин; да создадат изненадување или дизајн на пакување со кое би си играле децата.

Награди


Победниците ќе добијат 2.800 евра, а еден победник ќе биде избран за три неделно практикантство во „Model Obaly Innovation Centre“ во Прага.

Како да аплицирате?


Секој учесник може да пријави неограничен број на дела. Сепак, потребно е одделно да се регистрирате за секое ново дело.

 

ТУКА можете да се регистрирате, а ТУКА можете да добиете повеќе информации.