Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 30.01.2017
 

Мотива - Обука за млади менаџери

 
Ве покануваме да се пријавите на обуката за млади менаџери


date-icon Активен до: 30.01.2017
 
Објавено на 09.01.2017 во категорија Препорачани огласи
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook