Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 17.01.2017
 

Оглас за вработување во SignUp

 

ОГЛАС: Специјалист за социјални медиуми

Дигиталната маркетинг агенција од Скопје, Sign Up DMA вработува Специјалист за социјални медиуми.

Работни задачи и обврски:
- Креирање содржина и концепти за промоција на повеќе брендови преку социјални медиуми
- Менаџирање со официјалните профили на клиентите на социјалните мрежи (Фејсбук, Твитер, Инстаграм)
- Комуникација со онлајн заедницата
- Facebook ads менаџирање
- Креирање аналитички извештаи

Кандидатите треба да имаат одлично познавање од социјалните медиуми Фејсбук, Твитер, Инстаграм и нивните алатки за рекламирање, копирајтерски способности, познавање на англиски јазик и желба за следење на онлајн трендовите.

Сите заинтересирани можат своето CV да го испратат на office@signup.mk
date-icon Активен до: 17.01.2017
 
Објавено на 11.01.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Вработување