Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 19.01.2017
 

Оглас за вработување во ДОМИНОС

 

ДОМИНОС има потреба од возач / доставувач на пица

Нашите барања, кои вработениот треба да ги поседува, вклучуваат:

Основно познавање и употреба на говорен англиски јазик;
Возачка дозвола А или Б;
Снаодливост;
Добра компјутерска писменост;
Тимски играч;
Ориентираност кон позитивни резултати;

Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Работното време е во две смени, имаме редовна исплата на плата и надоместоци од плата.
За време на зимските денови моторно возило е автомобил.
Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со фотографија на нашата електронска адреса: dominos.snb@gmail.com
За прашања и информации контакт телефон 072/232-502

date-icon Активен до: 19.01.2017
 
Објавено на 12.01.2017 во категорија Вработување
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook