Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
 

„Не постои поголем рај на земјата од срцето на саканата мајка“

 
СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ САКА ДА ЈА ИЗНЕНАДИ МАЈКАТА
ШТО ЈА КОРИСТИ МОЌТА НА СВОЕТО ГРЛО ЗА ВОЗВИШЕНИ ЦЕЛИ ПРИЈАВЕТЕ ЈА СВОЈАТА!

„Не постои поголем рај на земјата од срцето на саканата мајка“, вели еден поет.Ова и сите останати тврдења во насока на признание и препознавање на огромната потреба на секој од нас за љубов, поддршка и засолниште во срцето на мајката, ги инспирираше Септолете Тотал да креираат изненадување и момент за една посебна мајка што ја користи моќта на своето грло да биде позитивен пример во животот на своите деца.

Имено, Септолете Тотал инспириран од тврдењето што ја слави моќта на здравото грло и вербата дека здравото грло може да инспирира, мотивира, поддржи или да охрабри некого, креираше јавен повик за сите оние што сакаат да и се заблагодарат на својата мајка за сета љубов, грижа, поддршка и утеха, да ја пријават на овој повик, а Септолете Тотал ќе креира мал момент на внимание за онаа мајка што ќе ја одбере од сите пристигнати пораки.

Сите што им се бескрајно благодарни на своите мајки и сакаат тоа да им го покажат, можат да испратат кратка порака со објаснување зошто сакаат да и се заблагодарат на својата мајка, а Септолете Тотал ќе се погрижи една мајка да го добие она што ќе и го стопли срцето

Моќта на грлото е огромна и таа ни овозможува да се изразиме најдобро што знаеме, да се залагаме за она во што веруваме, правејќи го светот подобро место за живеење. Тоа е основната идеја позади Септолете Тотал, што ја слави моќта на здравото грло и охрабрувањето, прегратките, поттикот и љубовта карактеристична за оние чудотворци и херои наречени мајки.
 
Објавено на 17.02.2017 во категорија Живот
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Живот