Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 31.03.2017
 

Грантови за интернационални студенти од универзитетот во Болоња

 
болоњски универзитет

The University of Bologna awards 48 study grants to deserving international students who wish to register for First, Single, and Second Cycle Degree Programmes at the University of Bologna for A.Y. 2017/2018. Target groups are international students whose qualifications were obtained in an institution outside of the Italian education system.


Deadline: 31.03.2017
date-icon Активен до: 31.03.2017
 
Објавено на 24.02.2017 во категорија Стипендии
Подготвил: М.Д.
 
 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани вести од Facebook

Галерии

Лексикон

Стипендии