Лексикон: За да го видите значењето на даден збор во рaмките на веста, позиционирајте го покажувачот врз него и кликнете два пати.
date-icon Активен до: 01.03.2017
 

Пракса во UNSW во Австралија

 
пракса

Applications are invited from Civil and Environmental Engineering students in countries outside Australia who have completed 2 or 3 years of study at the undergraduate level to work with strong research groups at UNSW for an 8-week duration each year. Interns will be selected based on their academic qualifications and referee reports and placed with strong research groups in the School of Civil and Environmental Engineering to assist with ongoing research projects.

date-icon Активен до: 01.03.2017
 
Објавено на 28.02.2017 во категорија Пракса
Тагови:
 
 

Издвојуваме

Препорачани вести од Facebook